mp3 flac download

consider, that you are not right. assured..

Saturday, 23 October 2021

Cîntecul Murgului - Various - Culegere De Cîntece Romînești (Vinyl, LP)


1960
Label: Electrecord - EXE 048 • Format: Vinyl LP, Mono, Compilation • Country: Romania • Genre: Pop • Style: Political, Folk
Cîntecul Murgului - Various - Culegere De Cîntece Romînești (Vinyl, LP)

Carte de rugaciuni si imnuri latinesti din Tiparita in , cartea este o culegere de rugaciuni si cantece religioase. de pagini sunt in limba latina iar postfata de 60 de pagini este in maghiara. E ilustrata, are coperti din carton imbracate in piele si 16/10,5 cm. Exemplar rar, de muzeu.

 ·  · Descriere. In pragul Craciunului, cele mai frumoase colinde romanesti ne umplu casa cu atmosfera de sarbatoare si ne fac sa fim mai buni, mai apropiati de cei dragi, mai calmi si mai atenti la tot ce e frumos. Colindele, bogate in mesaje cu caracter religios, au o functie profund spirituala si traditionala, aceea de a transmite invataturi religioase unei comunitati de rii: Religie.

Grigorie Roșca, despre care Mitropolitul Dosoftei ne spune că se înrudea cu domnul Petru Rareș, s-a născut în jurul anului A intrat de tânăr în monahism la Mănăstirea Voroneț, fiind călugărit de Daniil Sihastrul. La Voroneț a viețuit o perioadă îndelungată, până când în i-a fost încredințată egumenia Mănăstirii Probota. În cei 23 de ani de egumenie la.

Este cunoscută prin Codex Cumanicus, o culegere de glosare și texte religioase traduse din latină, la care se adaugă și un număr de ghicitori, compusă în secolul al XIV-lea și prima jumătate a secolului al XV-lea. Lucrarea a fost editată relativ recent și publicată, în Olanda, de .

Various ‎– Culegere De Cîntece Românești. 이블: Electrecord ‎– EDE 형식: Vinyl, LP, Compilation, Mono. Lyrics By – I. Socol Music By – Aurel GiroveanuOrchestra – Orchestra de Estradă a ce – Gică Petrescu. 사 등. Printed By –. Informația, on back sleeve is printed I. P. 2 - 코드 및 기타 식별자.


Invaders - Iron Maiden - Picture Disc Collection 1980-1988 (Box Set, LP, Album) mp3 flac download Youre Just My Type - King Oliver - The New York Sessions (1929-1930) (CD)

Share your comment :

2 comments

  1. Cantece din repertoriul Romicai Puceanu. Repertoriu lautari romani. Apr 23 Romica Puceanu a preluat in repertoriu folclorul muntenesc pe care l-a prelucrat si l-a adaptat stilului lăutăresc (de mahala) de București. Teișorul mi-a-nflorit.

  2. O carte despre Aida Moga, faimoasă solistă de muzică ușoară din cea de-a doua perioadă de muzică ușoară românească, definită componistic de Ion Vasilescu. Sora ei, Lavinia Slăveanu, era, de asemenea, o interpretă talentată și iubită de ted Reading Time: 7 mins.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BING